KOULUTARVIKKEIDEN LUOVUTUS KUMMILAPSILLE 12.08.2017

Toivon solmut ry on päättänyt lisätä kuusi lasta kummiohjelmaansa tästä vuodesta alkaen. Tuemme tällä hetkellä 19 lapsen koulunkäyntiä. Apumme tavoittaa lapset Togon punaisen ristin Agbalepedoganin paikallisjärjestön ansiosta. Tänä kesänä Toivon solmut ry:n puheenjohtaja ja rahastonhoitaja kävivät tapaamassa kummilapsia Loméssa. Vierailun aikana luovutimme lapsille seuraavan lukukauden tarvikkeet: koulu-univormut, reput, kirjoitusvälineet ja kirjat sekä 5000 FCFA muita kuluja varten/lapsi.

Toivon solmut rf har beslutat ta med sex fler barn i fadderbarnsverksamheten från och med detta verksamhetsår. För tillfället stöder vi skolgången för 19 barn. Hjälpen når barnen tack vare lokalavdelningen för Togos röda kors i Agbalepedogan. I sommar besökte Toivon solmut rf:s ordförande och kassör fadderbarnen i Lomé. Under besöket överräcktes skolgångsmaterial för den kommande terminen: skoluniformer, ryggsäckar, skrivdon, böcker samt 5000 FCFA för andra utgifter/barn.

Muutamat lapset kertoivat koulumenestyksestään

Togon punaisen ristin paikallisosaston puheenjohtaja Asiakpor Assu, rahastonhoitajamme Emma Luther-Tontasse ja puheenjohtaja emeritus Atohoun Michel.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s