Toivon solmut ry:n näyttely Runosmäen kirjastossa

Photo 141 phot 176 
1-31.12 välisenä aikana Toivon solmut järjestää valokuvanäyttelyn ”Afrikka toisin silmin” Runosmäen kirjaston kokoustilassa! Näyttelyssä on esillä Aklaesso Tontassen ottamia valokuvia togolaisista lapsista. Näyttely haluaa viestittää kävijöitä siitä, että Afrikka ei suinkaan ole vain nälänhätää ja katastrofeja, vaan Afrikasta löytyy myös runsaasti iloa ja naurua:) Lisäksi esillä muutama koristenaamio, joiden tekeminen kuuluu afrikkalaiseen käsityöperinteeseen. Näyttely on nähtävissä kirjaston aukiolojen aikana. 
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s