Yhdessä rakennetaan parempi maailma, tule sinäkin mukaan!

Meidän lapset

 

Yksi Toivon Solmut ry:n tärkeimmistä projekteista on kummilapsitoiminta Togossa. Tästä linkistä löydät kuvat niistä lapsista, jotka tällä hetkellä ovat odottamassa kummia. Kummilapsesta kiinnostuneet voivat katsoa lapsien tietoja täältä ja saada käsityksen siitä, minkälaisia auttamamme lapset ovat. Jokaiselle kummille annetaan oma kummilapsi tältä listalta. Kummeiksi haluavia pyydämme lähettämään mailin sähköpostiosoitteeseen: toivonsolmut@gmail.com. Tavoitteenamme on, että auttamamme lasten määrä suurenisi vuosi vuodelta.

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s