TOIVON SOLMUT: YHTEINEN PROJEKTIMME / OUR PROJECT

Järjestömme on luotu auttamaan afrikkalaisia lapsia, erityisesti Togolaisia lapsia. Haluamme mahdollistaa lapsille koulunkäynnin antamalla heille tarvittavat välineet; vihot, kirjoitusvälineet, lukukausimaksun, ja koulu-univormun. Univormu on useissa Afrikan maissa pakollinen asuste ja edellytys sille, että saat käydä koulua. Valitsemamme lapset tulevat perheistä, joilla ei ole mahdollisuutta maksaa lapsilleen näitä tarvikkeita. Kyseessä ei ole adoptioprosessi vaan ainoastaan koulunkäyntiä tukeva kummitoiminta jossa lapsille jaetaan koulunkäyntivälineet joka lukukauden alussa. Joka lapselle haetaan yksi kummi. Kummi voi tukea lasta myös anonyymisti. Kummi voi irtisanoa tukisopimuksensa, kunhan hän ilmoittaa tästä järjestölle pari kuukautta etukäteen. Kummimaksun voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä per vuosi. Togossa teemme yhteistyötä paikallisen Punaisen Ristin kanssa Lomessa (Togon pääkaupunki), paikallisjärjestö sijaitsee Agbalepedoganin kaupunginosassa. Toinen yhteistyökumppanimme paikan päällä Togossa on vapaaehtoisjärjestö APASIC.

The goal of our association is to provide assistance to some children in Africa, particularly in Togo. This assistance will only apply to the kids that are eager to go to school but lack the resources. This is not an adoption process but just a sponsorship which consists of providing to each child the tuition and fees; and the school supplies at the beginning of every academic year. We are seeking here for a sponsor per child. The sponsor is free to assist the child anonymously or not. S/he can withdraw from participating at this project anytime by only notifying our association of his decision.

We are operating on the field with our partners: the Red Cross’ local division of Agbalepedogan, and the Non-Gouvernmental Organization APASIC-Togo.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s